Nishiki

Tietoa Nishikistä

Nishiki on japanilainen polkupyörämerkki. Nishiki on Kawamuran valmistama, ja tuotemerkkiä Nishiki yritys on käyttänyt Japanissa ylemmän sarjansa nimenä, ja Yhdysvalloissa ennen Eurooppaa. Nishikiä maahantuo Raul Hellberg Oy. Nishikit ovat erittäin tarkkaa japanilaista insinöörityötä, ja Nishikit ovat monin tavoin massasta poikkeavia juurikin teknisiltä ominaisuuksiltaan. Nishikissä on muun muassa usein alumiinirunko, joka on todella kevyt. Nishikin vaihteistot ovat myöskin erittäin optimoituja maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Nishiki käyttää myös hyvin usein hydraulisia levyjarruja. Tämä on sama teknologia, mitä käytetään moottoripyörissä ja autoissa. Nishiki on brändinä erittäin laatua ja edistyksellistä tekniikkaa painottava, ja polkupyörissä näkyy tarkka insinöörityö ja tuotekehitys teknologisten keinojen kautta.

Nishikin mallisto

Nishiki ei tarjoa tolkuttoman kokoista mallistoa, vaan mallisto on kattava kustomoitavien pyörien takia.

Nishiki tarjoaa kahden pyörän cyclocross-malliston, jotka ovat periaattessa sama pyörä, mutta kalliimpi on täysvarusteltu versio edullisemmasta. Cyclocross on pyörä, jolla selviää vähän kaikkialla. Niin sanottu joka paikan höylä. Maasto-ominaisuudet ovat riittävät vähän huonommallekkin polulle, mutta toisaalta ominaisuudet ovat asvaltillakin hyvät.

Fatbikejä, eli läskirengaspyöriä Nishikillä on 3 eri mallia, lasten, nuorten ja aikuisten versio.Nishiki fatbike

Fatbike on erinomainen varsinkin ympärivuotisessa ajossa, ja maastossa ominaisuudet ovat hyvät, ja ne on saavutettu eri tavalla kuin perinteisessä maastopyörässä. Paksu rengas pehmentää iskuja, ja mahdollistaa huikean pidon niin sivuttais- kuin pitkittäissuunnassakin.

Hybridimallistosta löytyy numeroin nimetyt pyörät, ja niiden ns. Lady versiot, joissa ylempää runkopalkkia on laskettu alemmas, jotta pyörän selkään pääsee vaikka hame päällä näyttämättä kaikkea. Pyöristä on eri rungoista peritaatteessa täysvarusteltu malli, ja vähemmän varusteltu malli.

Nishikillä on erikseen fitnesshybridien oma mallisto. Fitnesshybridi on kuntoiluun sopiva pyörä, joka selviää monessa paikassa, ja sillä pääsee kovaa. Malleja on käytännössä 3, ja halvimman mallin naisten versio siihen päälle. Comp Sld, pro sld, ja Pro ultra ovat kukin teknologisesti omilla tasoillaan, josta comp sld on vähiten kehittynyt ja pro ultra on erittäin hienotekninen insinööritaidon näyte.

MTB valikoimaa löytyy niin junioreille kuin aikuisillekin. Tämä valikoima sisältää vähän kaikenlaista eri maastopyöräilyn vakavuustasoille. Hiekkatielle sopivasta aina vuoristopoluille saakka löytyy sopivat mallinsa.