Olemme sivusto, joka jakaa tietoa erilaisista polkupyöristä. Polkypyörät ovat intohimomme, ja haluamme jakaa tietoa niistä suurelle yleisölle. Polkypyörät ovat kustannustehokas tapa liikkua paikasta toiseen, ja lisäksi pyöräily on ympäristöystävällistä. Tahdomme levittää tämän taloudellisen liikkumisen ilosanomaa ja merkkitietoutta kansalle.

Tarkoituksemme ei ole mainostaa, vaan levittää tietoutta ja ymmärrystä tätä hienoa lajia kohtaan.

Olemme kasvava sivusto, ja etsimme koko ajan lisää faktoja levitettäväksi. Aiomme olla pyöräilyn saralla ykköstietolähde merkeistä ja niiden ominaisuuksista.

Olemme myös hieman kiinnostuneita urheiluvedonlyönnistä liittyen tähän lajiin, sillä kilpapyöräily on kovin atleettista toimintaa, ja huikeat nopeudet saavutetaan vain ja ainoastaan lihasvoimin kilpapyöräilyssä.

Pyrimme olemaan valopilkku väärän tiedon keskellä ja pyrimme suoriutumaan missiostamme erinomaisesti, Tahdomme levittää oikeellista tietoa ja suoria totuuksia polkupyöristä ja niiden eroista ja hinnoista. Sivullemme on kerätty useita eri merkkejä, joista kerromme tärkeimmät tiedot, ja niiden eroavaisuuksien merkityksen kuluttajalle ja myyvälle yritykselle. Meille on tärkeää, että kuluttaja tietää polkupyörän alkuperämaan ja pyörän laatustandardien tason. Pyrimme kertomaan selkeällä suomen kielellä, mitkä polkupyörät ovat kotimaisia, ja mitkä ulkomaisia. Ulkomaisia merkkejä ei tule pelätä, sillä osa niistä on korkealuokkaisia, mutta suhteellisen edullisia ostohinnaltaan.

Polkupyörän valinta ei ole pikkujuttu, vaan vaikuttaa pitkälle tulevasisuuteen, sillä pyörä on pitkäaikainen kumppani, varsinkin laadukas ja hyvä pyörä kestää vuosia huollettuna asianmukaisesti.

Sivuillemme on koottu omat sivut muutamille eri polkupyörämerkeille, jotta voisit helposti vertailla merkkejä keskenään ja ymmärtää niiden erot toisiinsa nähden. Sivuilta löydät perustamisvuodet, nykyisen valmistusmaan ja vaikka mitä muuta tarpeellista tietoa, jonka olemme sinua varten koonneet.

Tervetuloa oppimaan uutta ja hyödyllistä tietoa polkupyöristä ja niiden eri valmistajista. Kerromme sinulle kaiken tarvittavan ja paljon, paljon enemmän. Tervetuloa!