Yosemite

Tietoa Yosemitestä

Yosemite on Bilteman oma polkupyörämerkki. Biltema on ruotsalainen tavaratalo, joka myy työkaluja, polkupyöriä ja aikalailla kaikkea muutakin, Yosemitet valmistetaan todennäköisesti jossain päin Aasia, ja hinnat ovat sen vuoksi todella kilpailukykyiset. Materiaalit ovat ihan perusterästä tai metalliseosta. Yosemite ei ehkä ole se markkinoiden paras polkupyörä, mutta hinta-laatusuhde on silti melko hyvä. Yosemiteä ei saa muualta kuin Biltemasta.

Yosemite on kuitenkin melko tunnettu, sillä pyörät ovat suosittuja halvan hintansa ja kohtalaisen laatunsa vuoksi. Biltema on myös luotettava kauppa, ja polkupyörän ostaminen saattaa olla vain osa Biltemassa käyntiä. Bilteman takuuasiat toimivat myös yleisellä tasolla erittäin hyvin, jos verrataan pienestä verkkokaupasta ostamiseen.

Yosemiten mallistoa

Yosemiten mallistosta löytyy monenlaista pyörää, vaikkakin vain perusmalleja, eli pyöristä ei juurikaan ole eri versioita ja varustelutasoja

Ensimmäinen huomiota herättävä malli on City Folding, eli taittuva näppärä pikku citypyörä. Pyörässä on 3 vaihdetta, ja pyörä taittuu rungon keskeltä saranoilla kahtia, ja se on sitten mukavampi kantaa asuntoon turvaan varkailta sun muilta vaaroilta.

Citystä on myös Yosemitemuutama muu versio, kuten City mini, joka on hieman kevyempi ja pienempi kuin normaaliversio. Eri tuumakokoja löytyy pari kappaletta.

Yosemiten mallistosta löytyy perinteisiä miestenpyöriä kuten Commute S ja hybridi. Kumpainenkin suunniteltu sopimaan työmatkojen ajamiseen ja muuhun liikkumiseen kaupungissa. Mallistosta löytyy myös muodikas “fiksi” ja vaihteettomia polkupyöriä jos Jopon tyyli viehättää, muttei hinta.

Naisille Yosemite tarjoaa perinteisiä polkupyöriä, joiden selkään pääsee vaikka hame päällä. Mummopyörädesignin lisäksi löytyy toki myös uudempaa muotoilua, naisillekin on hybridipyörä. Yosemitellä on naisille suunnattuja pidempäänkin matkaan soveltuvia polkupyöriä, ja muutenkin varsin laaja sukupuolineutraali valikoima näiden kahden valikoiman välissä.

Junioreille on tarjolla nuorison käyttöä kestävää maastopyörää, kuin tytöille suunnattua city-pyörääkin. Eri tuumakokoja on saatavilla malleista.

Lapsille Yosemitellä on saatavilla muunmuassa apupyörällisiä harjoittelupyöriä, ja siitä kehityksen mukaan isompia apupyörättömiä malleja. Potkupyörästä aina aikuisten pyörien pienempikokoisiin malleihin, joissa on sama varustelu ja muotoilu kun aikuisillekin. Nämä ovat aika näppäriä lapsen koulumatkoihin, jos pyörällä tarvitsee ajaa vähän enemmän kun harjoittelun vuoksi.